Voornaam
Achternaam
Email *
Onderwerp
Bericht
Voornaam
Achternaam
Email *
Onderwerp
Bericht
Voornaam
Achternaam
Email *
Onderwerp
Bericht
Voornaam
Achternaam
Email *
Onderwerp
Bericht

Aanbod

Salsaddiction dance training

Hou je van uitdagingen? Wil je het maximale uit jezelf halen? Dan ben je op het goede adres. Salsaddiction, onder de leiding van Brian Libier, biedt nu de mogelijkheid om getraind te worden op verschillende gebieden o.a. op danstechnieken (denk aan grouding - core - spotten), muzikaliteit, zelfverzekerdheid, styling, “Lead and follow” en veel meer. 
We bieden een cursus aan op dinsdagen van 8 lessen van 19.30 t/m 22.00 waar je je als koppel inschrijft en traint. Heb je geen danspartner, dan is het ook geen problem. Stuur mij een mail of bel ons.

 

Je krijgt ook een aantal taken die jullie in je vrij tijd samen gaan oefenen. Hierdoor is de training meer efficiënt en ben je altijd voorbereid voor de volgende training.

 

Door de groepsopdrachten en persoonlijke aandacht word je meer bewust van de dans waardoor je er meer van kan genieten. In deze cursus word je meegenomen in de tricks en geheimen achter de “quickslow-style” van Brian, waardoor je erachter komt dat je niet ‘out of the box’ kan dansen, maar dat er helemaal geen box bestaat: the sky is the limit!


Deze cursus wordt verzorgd door docenten met een enorme danservaring op nationaal en internationaal niveau.

HIER STAAN DE EISEN OP EEN RIJ VOOR DEZE CURSUS

 • Als koppel inschrijven. Dit om opdrachten samen uit te voeren, elkaar te helpen en motiveren.
 • Beginners 3/ intermediate niveau
 • Bekend met ON2 of 2 à 3 jaar danservaring 
 • Zelf meenemen: eigen yogamatje, drinken en eten
 • Goede dansschoenen: op dansschoenen dansen is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt, daarom eisen we om dansschoenen voor mannen en vrouwen te gebruiken. (platte schoenen voor dames toegestaan alleen als je gezondheidsklachten hebt)
 • Aanwezigheid gedurende deze cursus.

Om de kwaliteit van de cursus hoog te houden hanteren we een maximaal aantal aanmeldingen per cursus van 8 à 9 koppels, wees dus op tijd en meld je snel aan. Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk, twijfel niet om ons te benaderen.

 

Bij voldoende aanmelding gaan we dinsdag 24 september 2024 van start. Je krijgt dan een schema met de planning voor acht weken.

Cursus informatie

€225 p/p

€11,25 x 20uur

Korting

€10 p/p

Voorwaarden

Inschrijving voor dinsdag 20 augustus 2024 + Volledige betaling.

Kan je het bedrag niet volledig betalen? Dan is er een mogelijkheid om het bedrag in twee termijnen te voldoen (de korting geldt dan niet).

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om jouw specifieke wensen door te nemen.

Complete 0%
1 Page 1 2 Page 2
Voornaam *
Voornaam partner *
Achternaam *
Achternaam partner *
Back Next
Complete 50%
1 Page 1 2 Page 2
Email *
Telefoonnummer *
+31
Search
  In termijnen betalen?*
  Ja
  Nee
  Opmerkingen
  Back Next